Haberler

Detay

Türkiye Mezunlarını World Cities Congress 2018 İstanbul'a Davet Ediyoruz



Türkiye Mezunlarını World Cities Congress 2018 İstanbul’a Davet Ediyoruz!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonu ile gerçekleşecek olan World Cities Congress İstanbul, 17-19 Nisan tarihleri arasında 12 ülke, 120 şehir, 102 teknoloji üreten firma ve 140’dan fazla konuşmacıya kapılarını açacak. Gelecekte dünyamızın nasıl şekilleneceği üzerine fikirlerin, projelerin ve tasarımların ele alınacağı bu dev teknoloji platformunda 10.000'i aşkın sektör profesyoneli ağırlanacak.

Kent Teknoloji firmaları, sektörel sivil toplum kuruluşları, akıllı ev platform sağlayıcılarını, sağlık hizmetleri sağlayıcılarını, sigorta şirketlerini, medya kuruluşlarını, belediyeleri, belediye başkanlarını ve yöneticilerini, teknoloji ve şehircilik bakanlıklarını ve teknoloji sağlayıcılarını geleceğin teknolojilerine ilham verecek bu organizasyona davet ediyoruz. İnovatif fikirlerin değerlendirmeye alınacağı bu organizasyonda ilk üç girişimci para ödülü ve Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi üye girişimcisi olma hakkına sahip olacaktır.

World Cities Congress İstanbul'18 'e 10 Mezunumuzun konaklama ve havaalanından transfer giderleri karşılanacaktır. Ulaşım giderlerinin katılımcılar tarafından sağlanacaktır.

Etkinlikte yer almak için 15 Nisan 2018 tarihine kadar info@turkiyemezunlari.gov.tr mail adresine özgeçmiş bilgilerinizi iletmeniz durumunda başvurunuz değerlendirmeye alınacaktır.

Kongre hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.


0 Yorum

Bizimle İletişime Geçin 👋

Görüş, öneri ve düşüncelerinizi bizimle paylaşın.