Haberler

Detay

Türk Diş Hekimleri Birliği 24. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi'ne Davet



Ülkemizde diş hekimliği eğitimi almış ve dünyanın çeşitli ülkelerinde diş hekimliği yapan siz meslektaşlarımızı, 27- 30 Eylül 2018 tarihleri arasında -Türkiye'mizin başkenti Ankara'da ATO Congresium Kongre ve Fuar Merkezinde yapılacak olan 24. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Expodental 2018 Fuarı'na davet etmekten onur duyarız.
 
Dünyanın dört bir köşesinde, kliniklerinde, hastanelerde ve üniversitelerde çalışan sizleri, meslektaşlarıyla buluşturmak ve bilgi alışverişi sağlamak amacıyla tüm katılımcılarımıza faydalı olacak bilimsel ve sosyal programlarımız hazırlanmıştır. Tüm meslektaşlarımızın poster ve bildiri göndererek bilimsel programın bir parçası olabileceğini de mutlulukla belirtmek isteriz.
 
Diş hekimliği eğitimi aldığınız akademisyenlerle ve sınıf arkadaşlarınızla buluşmak, güzel bir ortamda hem bilgilerinizi güncellerken hem de mesleğimizdeki yeni malzeme ve teknolojileri deneyimlemek ve üniversite hayatınızın geçtiği ülkemizi bir kez daha ziyaret etmek için sizleri Ankara'ya bekliyoruz

Ayrıntılı bilgi için  tdbkongreleri.org sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Etkinliğe katılım sağlamak için tıklayınız.
 
Saygılarımızla.
 

0 Yorum

Bizimle İletişime Geçin 👋

Görüş, öneri ve düşüncelerinizi bizimle paylaşın.