Haberler

Detay

Çadlı Türkiye Mezunları Düzenlenen Törenle Bir Araya Geldi



Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), Çadlı Türkiye Mezunlarını başkent N'djamena’da düzenlenen programla bir araya getirdi. Program sayesinde Türkiye’deki üniversitelerde eğitim alarak ülkesine dönen mezunlar, aralarındaki diyaloğu geliştirirken Türkiye ile olan bağlarını da kuvvetlendirdi. 

YTB tarafından dünyanın dört bir yanında düzenlenen mezun buluşmaları devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’de çeşitli üniversitelerde lisans, yüksek lisans ve doktora düzeylerinde eğitim alarak ülkelerine dönen Çadlı mezunlar, düzenlenen törenle bir araya geldi. Programa, N'djamena Büyükelçisi Serdar Cengiz, TİKA Koordinatör Yardımcısı Erhan Vargün, Maarif Vakfı yetkilileri ve Çadlı Türkiye Mezunları katıldı.

Programda mezunlara, gerek Türkiye ile gerekse diğer mezunlarla daha etkin ilişkiler içerisinde olabilmeleri için YTB tarafından hazırlanan Türkiye Mezunları internet sitesi (https://turkiyemezunlari.gov.tr/) hatırlatıldı. Program sonunda ise hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. 

0 Yorum

Bizimle İletişime Geçin 👋

Görüş, öneri ve düşüncelerinizi bizimle paylaşın.