Arnavutluk Türkiye Bursları Oryantasyon Programı

Event Single
Başlayacak:
Etkinlik Bilgileri:
  • Tuesday, September 6, 2022
  • Rruga Bardhok Biba Shkalla 1 Kati 7 Apt 26 (Unaza E Vogel Mbas 15 Katshit, Ngjit Me Ak Invest)

Detaylar

Merhaba sevgili öğrenciler;

Eğitiminize Türkiye Burslusu olarak devam etme hakkı kazandığınız için sizleri tebrik ediyoruz.

Arnavutluk Türkiye Mezunları Derneği sizler için bir bilgilendirme ve oryantasyon programı düzenleyecektir. Eğitim hayatınızda başarılar, görüşmek dileğiyle.

Hepinizi bekleriz!

Tarih ve Saat: 6.09.2022 19.00

Adres: Rruga Bardhok Biba Shkalla 1 Kati 7 Apt 26  (Unaza E Vogel Mbas 15 Katshit, Ngjit Me Ak Invest)

İletişim: 0672028221 - tumed.arnavutluk@gmail.com

 

Përshëndetje të dashur studentë.

Ju përgëzojmë për fitimin e të drejtës për të vazhduar shkollimin tuaj me bursat e Turqisë.

Shoqata TUMED do të organizojë një program orientimi për ju. Ju urojmë suksese në jetën tuaj studentore dhe shihemi së shpejti.

Ju presim të gjithëve!

Data dhe Ora: 6.09.2022 19.00

Adresa: Rruga Bardhok Biba Shkalla 1 Kati 7 Apt 26 (Unaza E Vogel Mbas 15 Katshit, Ngjit Me Ak Invest)

Kontakt: 0672028221 - tumed.arnavutluk@gmail.com

Konum